Szerintetek milyen a Gyilkos Elmék 8. évadja?
Figyelt kérdés
A 16. részig láttam eddig, és egyre inkább kisebb élménnyel vagyok a végén, mint eddig. De szerintem most sem iszonyatosan rossz, bár nem is nagyon tudom úgy beleélni magam a sorozatba, amiközben észre se veszek semmit, csak a sorozat van előttem, de most már ilyen sincs, csak pár percig. Valamint nem értem, hogy minek mutatják meg a gyilkosok fejét előre, nekem olyan érzésem van tőle, mintha lelőnék a poént. Lehet nem kéne mindennap néznem 1-2 részt, hanem ritkábban? Viszont pl. a Busszal a pokolba c. rész, vagy mikor Spencer barátnőjét ölték meg, azok a részek szerintem egész jók.2013. nov. 4. 18:31
1/3 anonim válasza:
Én rajongója vagyok a sorozatnak.Lehet azért tartod unalmasnak mert már talán eléggé hihetetlenek a történetek (már nem igazán tudnak mit kitalálni). Mondjuk én így is imádom és nem tartom unalmasnak <3
2/3 anonim válasza:
első vagyok!
Amúgy rengeteg rész igaz történetek alapján készült!!;DD
Jóéjszakát!!>:))
3/3 anonim válasza:
Én utálom a 8. évadot,mert nincs benne Emily,és nagyon hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!