Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki felismerné esetleg,...

Valaki felismerné esetleg, hogy melyik filmről lehet szó?

Figyelt kérdés

Régebben láttam egy nagyon jó filmet, legalábbis nekem nagyon tetszett, de egyszerűen nem tudom, hogy mi a címe. Már sok helyen próbáltam rákeresni, megkeresni, de semmi:(

A film úgy kezdődik, hogy az amerikai elnök ellen merényletet kísérelnek meg elkövetni. Lelövik, miközben beszédet mondd, majd abban a pillanatban, ahogy rálőnek, a film teljesen más szálakon folytatódik tovább. Visszaugrik hónapokkal, hetekkel a merényletet megelőző időszakra és különböző nézőpontokból mutatja be, hogy mi is történt valójában, milyen összeesküvés áll az egész mögött. Bemutatja az elnök, a bizalmasai, a merénylő és még mások szempontjából és a végére körvonalazódik ezekből összerakva. Megőrülök, hogy nem jut eszembe a címe:D Ha valaki esetleg látott hasonló filmet, amire illik a leírásom és megosztaná velem a címét, megköszönném:)

2013. nov. 3. 10:33
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
100%

Ne őrülj meg.

[link]

2013. nov. 3. 10:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Úr Isteeen:)) Nagyon szépen köszönöm:)
2013. nov. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!