Van valami hasonló anime? (lent)
Ezt bővebben szeretném kifejteni, 19 éves vagyok, de valamiért most fogott meg ez az egész. Eddig nem érdekelt. Lehet, hogy csupán az unalom miatt nézem. Szóval nem érdekelnek az ilyen túl gyerekes és sablonos animék.
Amiket eddig láttam:
Mirai Nikki
Death Note
Fairy Tail (ez még olyan elmegy kategória, a humora miatt tetszett meg)
High School DxD (S01 & S02)
Mondaiji-tachi no Isekai Kara Kuru Sou Desu yo
Zero no Tsukaima
B gata H kei
Elfen Lied
Seitokai Yakuindomo
Lehet, hogy van még, amit elfelejtettem odaírni, de ezek a lényegesebbek. Ezek tetszettek. Bár mind más kategória, de remélem van hozzá hasonló. Nem sokat láttam, de valamiért úgy érzem, hogy nincs több, vagyis ami értelmesebb lenne.
Az anime után érdemes belenézni a sorozataikba is. Pl Bloody Monday.
Animébe pedig egy Seoul Eater vagy Full Metal Alchemist mindenkinek beszokott jönni.
Én imádom még a tucat animék közül a Full Metal Panicot, és a Blue Gendert is.
Esetleg Vampire Knight, Bleach, Kuroshitsuji... stb.
Akkor ajánlok komolyabbakat:
Code Geass (Főszereplő hasonló a Death Note főszereplőjéhez, csak LuLu sokkalta jobb, egyik legfordulatosabb anime.)
Juuni Kokuki (Fantasy Animék királya, ne hagyd ki, nem mai darab de zseniális.)
Fate/Zero évadok és Fate/Stay Night
Kara no Kyoukai mozifilmek (Nem időrendi sorrendben vannak, oda kell figyelni.)
Tengen Toppa Gurren Lagann (Van 1-2 laposabb rész, de olyan szinten epic az egész cuccos hogy lenyűgöző.)
Ano Hana és Angel Beats (Szvsz a két legjobb dráma, AH inkább emberi oldalt mutatja be, míg az AB!-nek van egy ilyen "milyen kegyetlen is az élet" sugallata, zseniális mind a kettő.)
Clannad (Egy jó dráma, de előző kettővel ellentétben nem nyűgözött le annyira, igazából anime 3/4 random cselekménytelen műdrámák, viszont az utolsó szála a lezáráson és pár apróbb hibán kívül remek lett.)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Kötelező jelleggel, elég ismert anime, zseniális storyja van.)
Haibane Renmei (Olyan Dark fantasy-slice of life-drama beütésű anime, egy halom utalással, szintén zseniális, 19 évesen fel fogod tudni fogni a dolgot, sok fiatalabb animés azért nem szereti mert nem érti.)
Bakuman (Három 25 részes évada van, jó kis shounen anime, izgalmas, mangakészítés van központban.)
Berserk (Azon kevés animék egyike ami szintén lenyűgözött, sajnos folytatásra azóta várunk, és a mangaka sem egy bátor ember, de azt állítom hogy a mangája a Vagabond-al és a Monster-el együtt a valaha készült legjobb Seinen manga.)
Basszus, köszi, hogy ilyen gyorsan kaptam ilyen sok címet. :D
Amúgy majd a végére valami humorosabbat is kaphatnék? Mert ezek inkább komolyabbak, ahogy elnézem őket.
deadman wonderland
code geass
devil may cry
diabolik lovers
fullmetal alchemist broderhood
Umineko no Naku Koro ni
vampire knight/ vampire knight guilty
30-sai no Hoken Taiiku
Kotonoha no Niwa
Lovely Complex
Shingeki no Kyojin (ezt nagyon ajánlom)
hetalia axis powers
Hetalia World Series
Hetalia: The Beautiful World
Angel beats
Another
Air
zetsuen no tempest the civilization blaster (egy picit a death note-hoz hasonlít)
FMA brotherhood (nagyon jó!)
Trigun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!