Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyikek a legjobb...

Szerintetek melyikek a legjobb katasztrófa filmek, amik 2000 után jöttek ki?

Figyelt kérdés
Szeretnék személyes véleményeket, kinek melyik katasztrófa film tetszett a legjobban és miért?!

2013. nov. 2. 09:01
 1/4 HalkHogen ***** válasza:

Take Shelter

Tulajdonképpen katasztrófafilm, de teljesen más szempontból (lélektaniból) mutatja be a témát; azelőtt még nem láttam ilyet. Remek film. Imádtam.

2013. nov. 2. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Yeon-ga-si. Lélektani elemek + ez az egyetlen katasztrófafilm, ami nem idegesített, hanem egyenesen kiváló.
2013. nov. 2. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem tavalyi a The impossible. Sokaknak nem tetszik mondván, hogy "giccses" és "meseszerű" , de valójában igaz történet az egész. Engem nagyon megérintett, már egy csomószor megnéztem és mindig sírtam rajta és annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy tökre beleástam magam a témába és egy csomó cikket elolvastam az árvízzel kapcsolatban. A színészeket is szeretem, valószínűleg ez is plusz volt :)
2013. nov. 2. 16:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket! ;)

Keves 1es, A Take Sheltert trailer-ét megnéztem és már töltöm! Nagyon tetszik a trailer alapján, szeretem az ilyen típusú filmeket.

Kedves 2es kommentelő, sajnos nem szeretem az olyan filmeket, amikben kínaiak, japánok vagy thai emberek játszanak, de azért köszönöm a kommentedet :)

Kedves 3as, a The Impossible-t már láttam többször is és hozzád hasonlóan engem is nagyon megérintett a film, nem lehet kibírni sírás nélkül, fantasztikus film! (mellékesen megjegyzem, nagyon szeretem Naomi Watts-ot, így jutottam el ehhez a filmhez, szinte az összes filmjét láttam már és nagyon várom a következőt :))

2013. nov. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!