Vámpírnaplók 5. évadjában Elena és Stefan összejön még?
Figyelt kérdés
Aki olvasta a könyvet gondolom tudja mert azért nagyjából csak a könyv szerint forgatják. Nagyon érdekel, hogy együtt lesznek e mert ez a Elena Damon páros számomra nem szimpatikus :)2013. okt. 31. 19:09
1/8 anonim válasza:
A könyvre nem lehet már alapozni.
Megy már az 5. évad?? Jól lemaradtam!
2/8 anonim válasza:
Igen már megy asszem a 6.rész jön majd most ki következőnek.:)
3/8 anonim válasza:
Remélen nem. Eddig Delena van :DD
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerinted mi jósok vagyunk,vagy mi? Nem lehet tudni kit választ végül Elena!!! ;)
5/8 anonim válasza:
Én Delena párti vagyok, de azért jöhetne egy fordulat. Persze nem véglegesen. ;)
6/8 anonim válasza:
Nekem Damon jobban tetszik de attól még Stefannak szurkolok:D
7/8 A kérdező kommentje:
kedves STELLA1997 , mielőtt ide jössz okoskodni olvasd el rendesen a kérdésemet! Aki olvasta a könyvet attól kértem választ hogy könyvbe összejönnek e mert akkor LEHET a sorozatban is.
2013. nov. 17. 14:24
8/8 anonim válasza:
Még a 8. részben is szereti mindkettőt, úgyhogy passz. A 7. részben ismeri el, hogy Damon iránt valóban szerelmet érez. De a könyv teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!