Barátok közt! Most mi van, azt mondták a szünet előtt, hogy meghalt a Balázs. Mi változott?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 17:59
1/7 anonim válasza:
de nem halt meg csak úgy csinált
2/7 A kérdező kommentje:
Értem én! Csak arról volt szó, hogy meghal, mert külföldre megy tanulni? Most meg itt van.
2013. okt. 31. 19:10
3/7 anonim válasza:
Hat en sem vagom mi van..mert meg akkor ugy volt ,h kiirjak a sorozatbol,mert igen,megy tanulni kulfoldre... De azota eltelt egy hosszabb ido ,es talan akkor visszajon..v ki tudja.
4/7 anonim válasza:
Megint felvételizett a Színművészetire, oda nem vették fel, akkor azt mondta, megy ki Angliába, de ebből sem lett semmi. Maradt Magyarországon, most valami zenei képzésre jár, így Kalamár visszahívta a Barátok Köztbe.
5/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy valami ilyesmi történt. Nem örülök neki, roppant ellenszenves nekem. Hát még a haja. Ki hord már ilyen frizurát? De akkor el kell viselnünk. Legalább beirhatnák börtönbe a szerepét, ne ussza meg az anyaglopást, és a kislány lábának elvesztését.
2013. nov. 1. 09:42
6/7 anonim válasza:
Én örülök hogy visszajött a Balázs! A legtöbb szereplö sótlan,folyton nyavalyognak....neki legalább van karaktere:)
7/7 anonim válasza:
Nem vették fel az egyetemre. Tudom , hogy már megírták, de na :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!