Szeretnék olyan filmet nézni, amiben rákos beteg a főszereplő a végén esetleg meg is hal. Valami jó címeket tudtok?
Most jó:))
A végét végig sírtam:))
Csak dráma érdekel, vagy más irány is?
Ez is bakancslista-alapú:
Akció-vígjáték:
"Az egyik vagány, a másik balfék. Ami mégis összeköti őket az a betegségük: mindketten gyógyíthatatlan rákbetegek. Martin és Rudi a kórházi szobában találkoznak. Miután megtudják, milyen sors vár rájuk, egy üveg tequilába fojtják bánatukat. Elhatározzák, hogy fityiszt mutatnak a világnak, és sorra veszik a sebtiben összeütött bakancslistájuk tételeit: megnézik a tengert, luxusautót vezetnek, két nővel szeretkeznek egyszerre. Meglépnek hát a kórházból, és úgy piásan, pizsamában ellopnak egy régi Mercedest. Az autó azonban két morcos gengszteré. Martin és Rudi egyre nagyobb bajba keveredik."
A vége dráma és happy end is egyben. Én kb. 12-14 éve láttam és most is megvan a gépemen, de képtelen lennék újra megnézni, mert felzaklatna.
Én a Most Jó-t ajánlom nagyon, szerintem nagyon jó film. :)
Aztán még a Nővérem Húgát, amiben igazából nem a főszereplő rákos, de a főszereplő nővére, és neki is nagyon fontos szerepe van. Ezt is nagyon ajánlom. :)
Amúgy mindkettő leukémiáról szól, és eléggé szomorúak...
Édesek és mostohák
21 gramm
Az élet nélkülem
'A doktor'
Nekünk ezt még órán vetítette le a tanár mikor gyermekápolónak tanultunk.
Azért különleges, mert egy orvos lesz benne beteg akit utána a saját kórházában kezelnek és átél mindent, amit előtte a betegeinek is kellett megélnie.
Egyébként drámáról van szó. Minden eü dolgozónak meg kéne néznie.
És még egy utolsó eszembe jutott: 'Fekete angyal'
Nagyon érdekes film, minden szempontból.
Hitelesen adja elő a betegséget, az ápolási és orvosi csapat hozzáállását és nem utolsó sorban egy irodalomprofesszorról szól, aki saját szavaival a nézőhöz beszélve meséli el az egész történetét.
Ez viszont inkább dráma, kicsit komolyabb film.
Nagyon köszönöm a címeket nagyon aranyosak vagytok.
Hát most a hangulatom miatt érdekelnek inkább drámai filmek, de amúgy mindent megnézek.Nagyon szeretem a vígjátékokat a thrillereket a jó akciófilmeket.
Amit egyedül nem szeretek a durva horror film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!