Hogyan kell DVD-t írni? Milyen prgramot ajánlotok hozzá? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé béna vagyok. Én egy sorozatot szeretnék DVD-re írni. De milyen program kell hozzá, honnan töltsem le, meg úgy egyáltalában hogyan fogjak hozzá? Köszönöm, aki időt szán rám és segít! Tényleg előre is köszi!2013. okt. 29. 09:08
1/14 HalkHogen válasza:
Mondjuk Ashampoo Burning Studio. Egyszerű, tud magyarul.
A Nero is jó, de az - ügyeskedés nélkül - fizetős.
2/14 HalkHogen válasza:
Van már újabb Ashampoo is, de igazából ez a 6-os is teljesen megfelel DVD-írásra. Én ezt használom.
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm már ez is nagy segítség volt! Tényleg! :)
Ha még esetleg van türelme valakinek, akkor segítene abban, hogy egyáltalán mit csináljak? :D Lehet, hogy hülyének néztek de konkrétan azt sem tudom, hogy fogjak hozzá ... :( Köszönöm előre is!
2013. okt. 29. 10:06
4/14 A kérdező kommentje:
És bocsánat, h ilyem idióta kérdést teszek fel, de nekem ezzel kapcsolatban egy nagy sötétség van ... Hogy egyáltalán sorozatot netről vagy honna, vagy hogy mint? Számítógép analfabéta vagyok xD
2013. okt. 29. 10:26
5/14 HalkHogen válasza:
Melyik sorozatot akarod letölteni?
6/14 A kérdező kommentje:
Supernatural/Odaát
2013. okt. 29. 10:36
8/14 A kérdező kommentje:
Hát már nézegettem, de én nem tudom eldönteni, hogy honnan lenne jobb, szóval igazából nem :/
2013. okt. 29. 10:40
9/14 HalkHogen válasza:
Egy pár száz forintos data.hu-előfizetést megérne a dolog. Ahogy elnézem, fenn van magyarul.
10/14 HalkHogen válasza:
Vagy keresel egy ismerőst, aki tag az nCore-on, s tud neked meghívót küldeni. Így ingyen le tudnád tölteni; s gyorsan. Ha jó a neted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!