Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » InuYasha vs Ichigo vs Naruto...

InuYasha vs Ichigo vs Naruto ki győzne?

Figyelt kérdés

2013. okt. 27. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát először is nehéz a kérdésre válaszolni, mert Inuyasha például félig szellem félig ember (szellem alatt démont/kutyadémont értek) és neki is ott vannak a támadásai mondjuk a "gyilkos karmok" a Tetsusaiga-ból a szélborda,ellenhullám,aztán később a Jaou Ensatsu Kokuryuha,

meg még van neki egy pár, bár nem hiszem,hogy győzne, mert közelharcban nem tud mire támaszkodni csak a karmaira, tehát no.(nem beszélve arról,hogy a Tetsusaiga nehéz és nagy fegyver, és mire észbe kap...)

Ichigot találom a legesélyesebbnek mert ő halálisten (Shinigami, és nem látná átlagos ember) ott van neki amikor Shikai formában a Getsuga Tenshou (Égmetsző Holdagyar) aztán Ban-Kai! (végső szint) úgy a kuroiblack Getsuga Tenshou meg még erősebb, aztán bankaiban hollowfélmaszk még erősebb még nagyobb sebesség, még erősebb getsuga. Teljes hollow maszk shikaiban és bankaiban, mindenét megnöveli. Aztán ezt követően jön a shikai formában a teljes hollow forma brutál erő meg + CERO. Aztán Bankai formában teljes hollow forma, hatalmas erő. És ahogy megszokhattuk a Bleachben mindig fejlődik Ichigo. Aztán mikor Aizen ellen harcol mikor az apja Isshin a Dangaiban megállítja az időt. Hogy a kardja lelkében megtanulja a Végső Getsuga Teshou-t. Akkor minden fizikai és spirituális erejét a max szintet átlépve mérhetetlen erőre tesz szert, és aztán még ott van neki a MUGETSU - holdtalan ég. És ha ez még nem lenne elég akkor később lesz még fullbring ereje. (Csak az Ginjo elveszi tőle.) És a végén lesz a legerősebb amikor az egész Védelmi 13 őrosztai a Gotei 13 mindenki beleadja a lélekenrgiáját (reiatsuját) és beledöfik Ichigoba akkor már Narutonak a kyuubi teljes formájában és Inuyashának együtt a szellem alakjával sem lenne Ichigo ellen esélyük szerintem.

És akkor Naruto. Igaz,hogy van egy csomó támadása:

Árnyékklón jutsu - Kage bunshin no jutsu

Bazi nagy klónhadsereg jutsu

Naruto kombó (árnyékklónokkal)

Shinobi idézés a nagy béka

Rasengan (később több mint 26 fajta)

Kyuubi ereje

Mikor kyuubivá változik, teljes kilencfarkúvá

RasenShuriken

aztán később a két kis béka az is fegyvere lesz

kunaiok shurikenek

kyubbi yellow form

Rinnegan

És közelharc rúgás ütés...

stb...

Még mindig szerintem ICHIGO győzne. De azért én is megnéznék egy ilyen mozit.

2014. jan. 5. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy InuYasha, Ichigo, Naruto nem hülyék, de azért be kell vallani egyik se normális. InuYashának van az a kedves támadása amiben mindent átdöfköd 10 méteres körzetben XD. Ichigonál az első válaszadóval értek egyet, Max Inu látná, mert ugye félig szellem. Narutoról nem tudok sokat, de sztem Inu nyerne mert, azér ilyen távolbaható támadása Ichogonak nincs, bár már elérte a bankait, és erősebb a holdpengével, mégsem tudná Init überelni...INUYASHA ÁSZ!!!
2014. febr. 5. 07:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy kedvencem az InuYasha anime, meg a Naruto is de Ichigo szerintem mindenhogy győzne. Meg mi az a 10 méter,neki
2014. febr. 6. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Narutoban benne van a: Sose adom fel! xD úgyhogy szerintem ő győzne akárhogy alázná Ichigo xD
2014. márc. 5. 18:59
 15/15 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy Ichigo, mert használja a végső getsuga tenshou-t,a holdatlan eget. Bár elveszti a halálisteni erejét de akkor is a többi mind megsemisül.
2015. okt. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!