Keresek egy filmet, ismeri valaki?
Egy horror filmről van szó.. Két barátnő a főszereplő akik közül az egyik kicsit vadabb. Találnak egy üres naplót a temetőben (?) és rájönnek, hogy az ártások, amiket beleírnak az teljesül. A vadabb lány olyanokat ír bele, hogy a suli nagymenő csajának törjön ki a lába és meg is történik. De ezek a csajok megszerzik a könyvet, és ők is írnak bele, és a vad lánynak kihullik az összes foga(?) és belefullad a saját hányásába(?)
A vége valami olyasmi hogy a másik lány egy két pappal próbálja megsemmisíteni a könyvet ami ha jól emlékszem az ördög bibliája (?) de nem sikerül mert az egyik pap kapzsi és a könyvet akarja. A lány végül elmegyógyintézetbe kerül és ez a film vége
Tudom hogy elég zavaros, de ha valaki mégis megismerné, hogy miről dumálok akkor nagyon hálás lennék ha elmondaná a címet.. Előre is köszönöm! :)
Sajnos nem :(
Nem tudom pontosan hogy mikori, én kb 1-1.5 éve láttam az RTL-en egyik éjjel. Még annyira emlékszem, hogy a könyv neve latinul(?) valami e betűs volt, és mindig úgy hívták..
Szia. Előző válaszoló vagyok. Sajnos nem tudom melyik filmre gondolsz, pedig nekem is ismerős. Viszont van egy másik (hasonló témájú film) ha még nem láttad, mindenképp érdemes megnézned. :) Bűvölet a címe --> [link]
Leírás: Ez a négy lány más, mint a többiek. Magányosak, csak egymásra számíthatnak. Azután rájönnek, hogy van még egy erősségük: a bűvölet. Kitanulják a fekete mágia tudományát, és fokozatosan próbálgatják, mire képesek. Fiúcsábítás, lánybosszú, apróbb bűbájosságok. De nincs megállás. Az öröm, a játék csak a kezdet. Aki rájön, hogy mit érhet el a túlvilág erőinek segítségével, az megrészegül. A négy lány környezetében egyre furcsább dolgok történnek. Először egy srác zuhan ki az ablakon. Aztán valami megmozdul a sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!