Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet, ismeri...

Keresek egy filmet, ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Egy horror filmről van szó.. Két barátnő a főszereplő akik közül az egyik kicsit vadabb. Találnak egy üres naplót a temetőben (?) és rájönnek, hogy az ártások, amiket beleírnak az teljesül. A vadabb lány olyanokat ír bele, hogy a suli nagymenő csajának törjön ki a lába és meg is történik. De ezek a csajok megszerzik a könyvet, és ők is írnak bele, és a vad lánynak kihullik az összes foga(?) és belefullad a saját hányásába(?)

A vége valami olyasmi hogy a másik lány egy két pappal próbálja megsemmisíteni a könyvet ami ha jól emlékszem az ördög bibliája (?) de nem sikerül mert az egyik pap kapzsi és a könyvet akarja. A lány végül elmegyógyintézetbe kerül és ez a film vége

Tudom hogy elég zavaros, de ha valaki mégis megismerné, hogy miről dumálok akkor nagyon hálás lennék ha elmondaná a címet.. Előre is köszönöm! :)

2013. okt. 26. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikori film ez? Esetleg erről lenne szó? [link]
2013. okt. 26. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem :(

Nem tudom pontosan hogy mikori, én kb 1-1.5 éve láttam az RTL-en egyik éjjel. Még annyira emlékszem, hogy a könyv neve latinul(?) valami e betűs volt, és mindig úgy hívták..

2013. okt. 26. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Előző válaszoló vagyok. Sajnos nem tudom melyik filmre gondolsz, pedig nekem is ismerős. Viszont van egy másik (hasonló témájú film) ha még nem láttad, mindenképp érdemes megnézned. :) Bűvölet a címe --> [link]

Leírás: Ez a négy lány más, mint a többiek. Magányosak, csak egymásra számíthatnak. Azután rájönnek, hogy van még egy erősségük: a bűvölet. Kitanulják a fekete mágia tudományát, és fokozatosan próbálgatják, mire képesek. Fiúcsábítás, lánybosszú, apróbb bűbájosságok. De nincs megállás. Az öröm, a játék csak a kezdet. Aki rájön, hogy mit érhet el a túlvilág erőinek segítségével, az megrészegül. A négy lány környezetében egyre furcsább dolgok történnek. Először egy srác zuhan ki az ablakon. Aztán valami megmozdul a sötétben.

2013. okt. 28. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen nagyon kedves vagy, érdekes, úgyhogy mindenképpen megnézem ! :)
2013. okt. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!