Sötét múltas horror filmek? Démonok, Szellemek, Isten, Sátán/ördög?
Sziasztok. Nos, annyi lenne, hogy 15 éves fiú vagyok, horror van, Kb. láttam 23-30 horror filmet, de még most sem találtam meg azt a horror filmet, amitől teljesen féltem volna. Tudnátok nekem olyan filmeket mondani, amiben szellem,ördög, entitások, gonosz erők lakoznak? Ill. Pl. olyan sötét múltas, mint Pl. az Ármány, annak is a háznak sötét múltja van, vagy Pl. a Kísértetjárás Connecticutban. Az ilyen filmeket szeretem, hogy...
Szerepeljen benne Démon, Szellem, Természetfeletti erők, sötét múltas helyek,házak, CSALÁDOS HORROR FILM, amiben vagy egy család. Lehet akármilyen horror filmet mondani, csak ezek szeretem, és leírtam.
Kérem aki tud ilyen filmeket, vagy ilyenekhez hasonlót, az írja le.^-^ Ill. Oldalakat is küldhettek privátba, vagy ide ahol lehet sok horror film közül választani.
Heló!
ragyogás, Ördögűző - rendezői változat -, Ördögűzés emily rose üdvéért, Poltergeist.
További kiváló horrorok: A dolog, Gyilkos túra, Barlang, A ház hideg szíve, A veszzőből font ember, Ne nézz vissza!...
jó szórakozást!
Akkor írok oylat, amit valószínáleg nem láttál:
Radírfej, Freaks, Elátkozottak falva, Peeping Tom, A testrablók támadása, Tetsuo, Antikrisztus, Mártírok, Cannibal Holocaust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!