Tudnátok mondani jó izzig vérig francia filmeket?
Figyelt kérdés
Első sorban olyanok érdekelnek, amik nem olyan ismertek.
A híresebb színészek, mint Belmondo, Delon vagy Reno munkásságait ismerem.
2013. okt. 26. 14:03
1/13 A kérdező kommentje:
Nagy előnnyel megy az a film amit itthon is lehet kapni DVD-n :) Ez lemaradt bocsi
2013. okt. 26. 14:04
2/13 anonim válasza:
Delicatessen
Amelie csodálatos élete
3/13 anonim válasza:
Magasfeszültség.
Persze csak akkor, ha szereted a NAGYON véres filmeket... :)
Egyébként pl. a Lány a hídon szerintem jó, viszont eléggé elvont.
4/13 A kérdező kommentje:
Horror kategória ez a nagyon véres? Mert akkor nem viszont, ha ez az öldöklös krimi, akció akkor még elfér :)
2013. okt. 26. 14:28
5/13 A kérdező kommentje:
Egyébként a Magasfeszültség leírás alapján elég sablon story, de azért köszi
2013. okt. 26. 14:34
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Visszafordíthatatlan és a Halálos közellenség aztán, hogy ezek ízig vérig francia filmek azt nem tudom, de én csak ezeket ismerem :)
8/13 anonim válasza:
Vincent Cassel egyik kedvenc színészem! Nekem minden film francia lesz, amiben ő játszik :)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2013. okt. 27. 09:04
10/13 anonim válasza:
Szia! 3as vagyok. Igen, a Magasfeszültség sablon sztorinak tűnik, de szerintem kifejezetten jó horror (inkább, mint thriller). De ezt tényleg csak akkor, ha szereted a nagyon véres filmeket... Egyébként tudok még francia filmeket (pl. Boszorkányszerelem, Happy End), de ezeket nagyon nem ajánlanám. Viszont a Szomszéd szeretők pl. jó film, régen láttam, de nagyon depis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!