Tudnátok jó filmeket ajánlani?
50 elso randi,Nagyfiuk,A kezdet kezdete,Asterix es Obelix-A Kleopatra kuldetes,Cool tura,A randiguru.
Ha meg kell szolj,meg benezek majd ide.
Tok also,Tok also 2-Europai turne,Tok allat,Hantaboy,A Minden6o,Taxi-kat nagyon ajanlom,1,2,3,4 reszes,a kedvenc francia filmeim,mind a negy resz,Diszkopatkanyok,Kegyenc fegyenc,Bájkeverő(ekezettel irtam hogy ne ertsd felre),Az amazonasz kincse(ez kisse akcio is,de van benne par jo poen),Hajo a vege,Robin Hood-A fuszeklik fejedelme,Ferj es ferj,Ki nevel a vegen,Bad boys-Mire jok a rosszfiuk,Bad boys 2,Negybalkez,Nekem 8,Nemzetbiztonsag BT,Ket kopper,Tavkapcs,Pancser police,Golyoallo,Red(ez is akcio-vigjatek),Halalos fegyver 1,2,3,4(ezek is akcio vigjatekok),ha tetszenek az ilyenek erdemes megnezni oket,Csupasz pisztoly(Leslie Nielsen filmek ha tetszenek,ajanlom oket,mind egyformak-ugyertem hogy mindegyik film olyan"bugyuta"ugymond),Eurotura,Vegas baby,Kellekfeleseg,Dick es Jane trukkjei.Nagyjabol ennyi,ezekbol is biztos lattal mar parat,ha meg kell meg irok majd.
Meg valami,nehogy azt hidd hogy nem lattam oket.Ezeket a filmeket mind lattam,nem mashonnan olvasom oket,vagy masvalakitol hallottam roluk. :)
Trancsírák
Nagyfiúk 1-2
Másnaposok 1-3
Éjsötét árnyék
Családi üzelmek
Személyiségtolvaj
Croodék
Kellékfeleség
Sejtcserés támadás
Amerikai Pite összes része
Taxi összes része
Fedőneve: takarító
Apa ég
Haunted House
Náci Zombik
Leszbikus Vámpírok Gyilkosai
Dracula halott, de élvezi
Ted
Maci Laci
Ronto Ralph
Förtelmes főnökök
LOL
Megint 17
Nagyjából ennyi jutott eszembe:D
Még eszembe jutott pár, előző vagyok:D Lehet lesz olyan amit már írtam, bocsi.
Terhes társaság
Pancser Police
Brüno
Borat
A diktátor
Ne szórakozz Zohannal
Kertvárosi kommandó
A kopasz osztag
Képtelen kampány
500 nap nyár
Egy ropi naplója összes része
Torrente összes része
Project-X
Gyógyegér vacsorára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!