Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki-mit csinálna a barátok...

Ki-mit csinálna a barátok közt-ös "Bözsi mamával"?

Figyelt kérdés
Ez a sorozat főként alacsony vérnyomású embereknek ajánlott ugye.Most ért véget a mai 2 epizód,azt bevallotta a Vilinek,hogy eljátszotta a nyugdíját,meg az unokák pénzét interneten játszható kártyajátékkal.Már vártam egy ideje ezt a részt,mert amíg sunyiban hajnalig játszott a gép előtt,és mindig azt az élvezkedős fejet vágta,meg nyúlta le az emberek pénzét,meg hazudott,hát szóval olyankor az ment le a gondolataim közt,hogy előveszek egy fejszét,kettéhasítom,előtte meg addig verem a fejét,míg mozog.A végén pedig "mosolyt kanyarítanék az arcára",és otthagynék egy Joker kártyát.Félreértés ne essék:semmi köze nincs az életkorához a gondolatmenetemnek,egy fiatal hülyegyerek legalább annyira idegesítő lett volna,mint ez a vén riherongy.Egyszer szerepet kapnék a BK-ban,tuti kicsinálnék egy-két szereplőt. :)De szerintem nagyon sokan így vagyunk ezzel.Régen Magdi anyust akartuk felnégyelni,meg is halt,igaz csak egy egyszerű balesetben.Remélem sok unatkozó embert megmosolyogtattam irományommal. :D
2013. okt. 24. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
pipáztatás lenne, az árbocrudamat karbantarthatná...
2013. okt. 24. 22:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Vili bá'!Te vagy az? :-D
2013. okt. 24. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
megpakoltam az öregasszonyt:)
2013. okt. 24. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki az a Bözsi mama, de valószínűleg megpofoznám egy 3 napja a napon rohadó heringgel.
2013. okt. 24. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!