Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ház a tónál. Hogy találkozott...

Ház a tónál. Hogy találkozott végül a 2 főszereplő? (2004,2006)

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A férfit (Keanu R.) elüti egy autó, és a nő (Sandra B.) fut oda hozzá... Amit mutatnak az elején, az történik a végén. Csak itt már tudja a csaj, hogy mi fog történni és kéri a pasit ne menjen oda akkor, de a pasi nem hallgat rá és ezért történik, az ami történik az elején.

Régen láttam, remélem azért érthető, de szerintem nézdd meg, megéri. Jó film! =D

2009. nov. 12. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Láttam már 2x is, sőt az utolsó 8 percet már vagy 5x de nem tudok rájönni ...


Csak az nem világos, hogy a pasi ugye 2004-ben él, a csaj 2006-ban, hogy tudnak találkozni? Addig tiszta, hogy azt kéri, hogy ne menjen, de a legvégén, "elszáll" a 2 év?

2009. nov. 12. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Wikipédia:


"Kate és barátja házat készülnek építtetni, egy új és olcsó tervezőirodát keresnek meg Valentin napon. Kate a falon meglátja a tóparti ház rajzát, és szembesül azzal, hogy ez Alex testvérének irodája, akitől megtudja, hogy Alex pont aznap két éve meghalt. Elgázolta egy autó. Kate rájön, hogy Alex volt az a férfi, akit nem tudott megmenteni. Kihajt a házhoz és a postaládába egy levelet helyez el, amiben arra kéri a férfit, hogy várjon rá két évet, és ne menjen ki a kórházhoz, itt találkozzanak a ház előtt. Kétségbeesve nézi a postaláda ajtaját, ami jelezné, hogy Alex megkapja időben e a levelet. Alex közben megérkezik a kórházhoz, meglátja Kate-et, amint épp az anyjával kávézik. Nem lép le az útra, a busz elhajt előtte. Visszasiet a házhoz, mivel időben megkapta a levelet."


Na ezt magyarázza meg valaki ...

2009. nov. 12. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A pasi megkapta a levelet, amiben a csaj figyelmeztette, hogy mi fog történni. Azt kérte várjon két évet és ne menjen oda hozzá, ha látja a kórháznál. A pasi így is tett tehát látta őt a kórháznál, de nem lépett le a járdáról hanem várt két évet és odament a házhoz.

Régen láttam, de úgy emlékszem így lett vége és az utolsó jelenet is az, h a csaj ott sír a háznál aztán befordul a házhoz egy kocsi amiből kiszáll a pasi. Meg asszem azt is lehet látni rajta, h mennyire megváltozott azóta, h mutatták, h meglátta a csajt a kórháznál és nem lépett le, vagyis, h megváltozott a két év alatt...

vagy vmi ilyesmi, bocsi ha nagyon érthetetlen...

2009. nov. 12. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyik felkiált, hogy vártál rám!, futás-ölelkezés, és happy end.
2009. nov. 12. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!