Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretnék egy pár fanfiction-t...

Akira-chan kérdése:

Szeretnék egy pár fanfiction-t írni, de nincs ötletem. Tudnátok pár tippet mondani (amiket még nem írtak le anime oldalakon)? Lehetőleg Narutosat.

Figyelt kérdés
Elvileg azt mondják,hogy jól tudom megfogalmazni a dolgokat,meg leírni stb... Csak nincs ichletem.Nagyon megköszönném!!! 

2013. okt. 23. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Mármint ihlet...

Nézz videókat - youtube... -, amike rajongók csináltak, vagy egyszeráen helyezd bele a kedvencedet egy másik közegbe - mondjuk egy teljesen más animebe.

2013. okt. 23. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösziiii szépen!!!!! 
2013. okt. 24. 16:59
 3/5 anonim válasza:
Az 1. válaszolóhoz hasonlókat tudok ajánlani én is, hogy képzeld bele a kedvenc karaktered egy másik közegbe. Egyébként a Narutot elég gyakran középiskolásoknak mutatják be a saját történetükben. Találkoztam már bérgyilkosiskolással, vagy egyszerűen csak átlagos, de ugyanakkor elég hibbant diákossal is, de van aki megtartja az eredeti ninjás életmódot, csak azt nehezebb leírni a harcok és egyebek miatt. De mindenképp nézz fel Anime-fanfiction Style-ra, ha még nem tetted, sok jó story van fent, csak az a kár, hogy vannak nagyon jók és mégsem fejezik be.
2013. okt. 25. 20:14
 4/5 chilliboy ***** válasza:
Privibe megírhatom az ötleteket? Ha igen írjál. Nekem sok ötletem van, csak nem szoktak jók lenni!:)De talán ha össze szedem magam még egy fan mangát vagy fan videót is lehetne készíteni! És egy Weboldalt ahova feltöltjük, de ez már nem ide tartozik.Egy próbálkozást megérne...Sok szerencsét!
2013. okt. 28. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a tippeket,nagyon jók vagytok!!! 
2013. okt. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!