Akira-chan kérdése:
Szeretnék egy pár fanfiction-t írni, de nincs ötletem. Tudnátok pár tippet mondani (amiket még nem írtak le anime oldalakon)? Lehetőleg Narutosat.
Figyelt kérdés
Elvileg azt mondják,hogy jól tudom megfogalmazni a dolgokat,meg leírni stb... Csak nincs ichletem.Nagyon megköszönném!!! 2013. okt. 23. 11:13
1/5 anonim válasza:
Mármint ihlet...
Nézz videókat - youtube... -, amike rajongók csináltak, vagy egyszeráen helyezd bele a kedvencedet egy másik közegbe - mondjuk egy teljesen más animebe.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösziiii szépen!!!!!
2013. okt. 24. 16:59
3/5 anonim válasza:
Az 1. válaszolóhoz hasonlókat tudok ajánlani én is, hogy képzeld bele a kedvenc karaktered egy másik közegbe. Egyébként a Narutot elég gyakran középiskolásoknak mutatják be a saját történetükben. Találkoztam már bérgyilkosiskolással, vagy egyszerűen csak átlagos, de ugyanakkor elég hibbant diákossal is, de van aki megtartja az eredeti ninjás életmódot, csak azt nehezebb leírni a harcok és egyebek miatt. De mindenképp nézz fel Anime-fanfiction Style-ra, ha még nem tetted, sok jó story van fent, csak az a kár, hogy vannak nagyon jók és mégsem fejezik be.
4/5 chilliboy válasza:
Privibe megírhatom az ötleteket? Ha igen írjál. Nekem sok ötletem van, csak nem szoktak jók lenni!:)De talán ha össze szedem magam még egy fan mangát vagy fan videót is lehetne készíteni! És egy Weboldalt ahova feltöltjük, de ez már nem ide tartozik.Egy próbálkozást megérne...Sok szerencsét!
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a tippeket,nagyon jók vagytok!!!
2013. okt. 28. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!