Tudtok mondani disztópiás/poszt-apokaliptikus témával foglalkozó filmeket, vagy könyveket?
Nagyon szeretem a hasonló témával foglalkozó irodalmat és filmeket, hátha tudtok olyat mondani, amit még nem olvastam/láttam.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az Éhezők viadala olyan jó, hogy majdnem az összes filmekkel foglalkozó oldalon rendesen szétalázzák, úgyhogy a helyedben azt elfelejteném.
1984, Batoru rowaiaru, Metropolis, Equilibrium, stb.
Poszt-apokaliptikus filmből egyértelműen az Az út a legjobb, és azt mondják, hogy a könyv is kiváló. Sajnos még nem olvastam.
Disztópikus filmből rengeteg van, nekem a két kedvencem a Mechanikus narancs és a 12 majom.
Film: Vízivilág, Az Út, Éli Könyve, Másnap, Mad Max Filmek amiből a második a legjobb.
Ha szereted az animeket akkor az Attack On Titan sorozat
Könyv: A Jövő Hírnöke, Az Út, Gyökértelen, Setét Torony sorozat, Végítélet
Hirtelen ennyi jut eszembe
Könyv: Metro2033,Metro2034
Engem is leköt ez a típusú irodalom,privátban megírnád hogy eddig milyen könyveket olvastál ebben a témában? Köszi
Konyv: Merle-Vedett ferfiak, Huxley-Szep Uj Vilag, Vonnegut-Borleszk, Gobson-Neurománc
Film: igaz anime, de: Ghost in the Shell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!