Mese címét ismeri valaki?
Arra emlékszem, hogy az erdőben játszodott és egy sün család volt közép pontban: anya, apa, egy fiú , egy lány. Volt egy feltaláló nagy bácsijuk aki mendenfélét feltalált és mindenfelé kóborolt, de ha valami nagy dolog történt az erdőben, akkor mindig kitalált valamit. Volt egy harkály szomszédjuk , aki távcsövön állandóan azt leste mi csinálnak mások és mindig elégedetlen volt. Azt hiszem volt egy okos nyúl, meg volt egy lány felnött állat, aki szép volt és ezért mindenki udvarolt neki.
Kb. ennyire emlékszem. Talán az rtl-n vagy minimaxon futott. Szerintem olyan 2003-2004 környékén ment, de lehet, hogy korábban. Ebben nem pontos az emlékezettem. Bocsi.
Remélem rá ismer ebből valaki.
Minimax, emlékszem. Ternovszky rajzfilmje volt, német-magyar, ha jól emlékszem, a címe a Wikit segítségül hívva Mecki, de hogy magyarul milyen címen futott, ötletem sincs.
(Volt a gyerekeknek egy békájuk, aki láthatatlanná tudott válni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!