Melyik ez a Csehszlovák (? ) film?
Figyelt kérdés
Kb. hat évesen láttam. Az maradt meg bennem, hogy van egy talán bajszos ember egy 100-as Skodával, azt összetöri. Aztán a film vége felé vesz vagy kap egy 105-öst vagy talán 120-ast, és 20 méter után fának megy vele.
Tudom, nem sok, de hátha valaki ráismer :D
2013. okt. 20. 22:38
1/3 HalkHogen válasza:
Az én kis falum (?)
Úgy emlékszem, az elején az öreg manus összeetöri az autóját, s az utolsó jelenete az a filmnek, hogy belepukkan egy fába az új kocsijával. De elég régen láttam...
Baromi jó film egyébként. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az!!! :) Köszönöm!
A címe nagyon ismerős, este meg is nézem :D
2013. okt. 21. 16:57
3/3 anonim válasza:
Az hát alapfilm valamint a Az örökség , 1993-ból is alap cseh film meg van az amikor a szarral kísérletezik az egyik csávó meg repülőgép lezuhan meg szerelmes lesz az ottani nőbe áá kikerestem Ivan Csonkin közlegény kalandjai, meg persze a Svejk is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!