Valamilyen sokkoló/nagyon hatásos film?
Figyelt kérdés
Lehetőleg viszonylag hosszú film legyen.. PL viharsziget, felolvasó vagy hasonló "ütésű" film, amit ha menéz az ember utánna akár több napig rágódik a filmen.2013. okt. 20. 13:38
1/7 anonim válasza:
Schindler Listája
Tökéletes Trükk
Hatodik Érzék
A.I. Mesterséges Értelem
Harcosok klubja
2/7 A kérdező kommentje:
Tökéletes Trükk és a Mesterséges értelemt nem láttam, a többit viszont igen ! :D Köszi a tippeket ! Egyébként a másik három film amit már láttam az pont olyan film, amihez hassonlót kerestem ! :)
2013. okt. 20. 14:43
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a tökéletes trükk nagyon jó filmnek tűnik ! :)
2013. okt. 20. 14:48
4/7 anonim válasza:
Holt költők társasága
Engem nagyon megfogott, és elgondolkodtatott :) Elég hosszú, valamivel több, mint 2 órás.
5/7 anonim válasza:
Requiem egy álomért...durva film nagyon.
6/7 A kérdező kommentje:
Requiem egy álomért című filmet láttam ! Az a fura, hogy pont ma reggel gondoltam erre a filmre ! :O (vonzás törvénye ? :D ). A másik filmnek utánna járok, hogy milyen, általában szereten a 2 óránál hosszabb filmeket ! :) A tökéletes trükköt megnéztem, tényleg nagyon jó film volt, pont ehhez hasonlót kerestem ! :)
2013. okt. 21. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!