Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » American horror Story első évad?

American horror Story első évad?

Figyelt kérdés
Most tartok a 7. résznél és valamit nem értek Tattel kapcsolatban. Ő most halott? Volt egy rész, amiben a kommandósok lelőtték, ez zavart össze.

2013. okt. 20. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, halott. de lassan egyértelmű lesz teljesen, ne aggódj.
2013. okt. 20. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csúcs sorozat! Most nézem a 3.at :) de eddig az első tetszett legjobban:) Jól válaszolt a végén minden kiderül! nézd figyelmesen :D
2013. okt. 20. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen az, de nem szívesen "lőném le" a a poént, mert a végén áll össze minden, ne aggódj, nézd tovább:)
2013. okt. 20. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként hihetetlen beteg egy sorozat, nagyon tetszik. :D Első néhány résznél a kezem folyton a hangfalon volt, és szétizgultam az agyam, mert nem nagyon bírom az ilyen ijesztős dolgokat, de ez valami hihetetlen jó! Az tetszik, hogy így egymásra épülnek a dolgok.
2013. okt. 20. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami pedig nagyon jó (majd meglátod) hogy a 2./ 3. évadban visszaköszönnek az első szereplők:) Tudtad hogy a lány igazából 21 éves?:D én nem gondoltam volna
2013. okt. 21. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Azta! Na ezt sem gondoltam volna. Durva. :D
2013. okt. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!