Mi ennek a filmnek a címe? Erre emlékszek belőle:
Szia!
Nem vagyok biztos, de a leírásod kísértetiesen emlékeztet A félelem maga címü horrorsorozat egyik epizódjára.
Egész pontosan a 8. részben volt egy ilyen.
Az epizód címe: Csont és bör
A férj hosszú idöre eltünik a hegyekben, már lemondott a család róla, mikor pár hét vagy hónap múlva egyszer csak hazatér szörnyen lefogyva, betegen. ágyban kell lennie, a feleség meg a gyereke ápolják. Nem emlékszik semmire, azt se tudják, hol volt pontosan, hogy élte túl, csak azt érzik, hogy valami nem stimmel a férfival. Különösen viselkedik. Végül ahogy eröre kap, úgy változik át egyre rosszindulatúbb, gonoszabb karakterré, aki végül a családja életére tör. Kiderül, hogy valami gonosz szellem szállta meg, és igen, kannibállá változik. A fiútestvérét megöli (hogy öccse vagy bátyja, azt már nem tudom, és a feleségét kényszeríti, hogy darabolja fel a testét, s fözzön belöle vacsit. Végül valahogy szembeszállnak, de sajnos a csattanóra nem emlékszem.
Nekem az egyik legfélelmetesebb rész volt. Talán egyre gondolunk.
Ja, és nagyon nehéz leírást találnom az epizódokról. Viszont küldök egy youtube linket. Ez egy interjú a rendezövel, és kimondottan erröl az epizódról. Sok jelenet van a filmböl, ha ez az, akkor szerintem ráismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!