Mi ez a horror vagy thriller film?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy túl ismert, azt hiszem magyarul nincs is, nem tudom, de egyszer láttam magyar felirattal online. Meg szeretném újra nézni. Két tizenéves lányról szólt, azt hiszem 13 évesek, barátnők, az egyik visszahúzódóbb volt, a másik elég problémás, laza csaj. Buliztak, stb. A neten megismerkedett egy férfivel, akivel később találkoztak, de nem az volt akinek hitte. Elrabolta, megerőszakolta stb. Már nem emlékszem hogy, de a lány barátnője is a férfihez került. Mindkettőjüket bántotta, megerőszakolta. Akit először elrabolt, az meghalt, és berakta egy hordófélébe. Mikor megunta a másikat, őt berakta a halott barátnője mellé és élve eltemette, valahogy így lett vége. A film elején bemondták, hogy igaz történet alapján. Ennyit tudok róla mondani, remélem valaki ismeri és tudja a címét, régóta keresem már.2013. okt. 19. 20:13
1/3 anonim válasza:
Barátok közt :)). Amúgy meg nem tudom, hogy melyik film lehet .
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó, kösziiii!:)
2013. okt. 19. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!