Ez melyik film?
Figyelt kérdés
Előre szólok, nagyon kevésre emlékszek belőle. '90-es évekbeli családi film, volt benne egy kislány, meg a bátyja, a bátyja bele volt esve egy lányba, és egy nagy házban laktak. Azt hiszem valamit táncolt a kislány, meg egyszer elindult egyedül a városban egy fehér prémes kézmelegítővel a kezén. Kis göndör haja volt és kockás sapkája. Azt hiszem keresték, de nem lett semmi baja. Meg volt egy kávézó is a sztoriban. Ott volt a bátyó meg a lány akibe beleesett. Talán ott dolgozott nem tudom.
Tudom, hogy elég homályos, de nem jut eszembe. Még kicsiként láttam és a kislány ruhája ragadt meg nagyon, gondolom mert én is olyat akartam.
2013. okt. 18. 22:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!