Beteg humorú vígjáték?
Olyasmi humor, mint pl: torrente, tapló télapó, borat, brüno, diktátor, ted...
Ja és ne legyen benne Adam Sandler, mert 1 humortalan kalap... minden filmje :D
Pancser Police
Szerintem sem jó Sandler, de van egy filmje ami elég beteg és vicces: Ne szórakozz Zohannal! - Ha már láttad oké, ha még nem, de az előítéleted miatt nem nézed meg az is oké.
Jay és néma filmeket láttam, régen tetszett, ma már sztem nem nézném meg újra.
Láttam a zohánt 1x nézős. Pancser Police meg elég sablonos, szinte minden amerikai vígjáték ugyanaz 2 gügye főszereplő gagyi viccek 1-2 poén. És nem az a beteg humor amit én szeretek :)
Azért köszi, jöhetnek még ötletek!
Pancser police-t láttad egyébként?
Ezek a mondatok nem elég betegek neked:
- Találtunk az autójában egy őzp.nát...
- Megetetlek egy tányér emberi sz.rral..
Ádám Almái - Elvont, enyhe humor (ami a helyzetre, és szereplők jellemének megnyilvánulásaira fókuszál :D a pap egy FÉLELMETES SZENT! Már-már vicces.) - Elég groteszk. Különben nem vígjáték, hanem inkább humoros dráma, amolyan FURA sztori. Engem megváltott a katarktikus jelenet :_D besírtam a gyönyörtől.
Isten Hozta Őrnagyúr - Megint groteszk humor. A hatalom, és kisemberek viszonya. Hétköznapi helyzetekben ábrázolja, de nem hétköznapi karakterek közt. Klasszikus magyar film. Örkény - Tóthék c. kisregénye alapján készült
Vaskabátok - Egy profi rendőrt kihelyeznek a világ legunalmasabb, legbékésebb, és példamutatóbb községébe, ahol (mint filmekben mindíg), egy balféket sóznak rá.
Ám! Valami furcsa dolog munkálkodik a háttérben. Egy borzalmas titok lappang, meg egy MI A FENE??? fordulat.
Akció-vígjáték.
Argó - Magyar akció-vígjáték, de beszarás nagy dumák, és májerkedések vannak benne. Olyasmi, mintha Mucsi Zoltán filmes karrierjét ötvöznéd egy csepp Ravasz az agy és két füstölgő puskacsővel.
Utolsó előtti:
nem ilyenekre gondoltam, viszont ezek legalább nem sablonos amerikai múvik. Majdnem mind láttam.
Utolsó:
ezt nevezhetjük beteg humornak, de inkább horrorvígjáték...
a hullajó nézhető de a trancsírák iszonyat rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!