Létezik még ilyen jó mese?
Figyelt kérdés
Pár napja eszembe jutott a Mulan és a Pocahontas rajzfilm, gondoltam megnézem, és annyira magával ragadott. Ürességet éreztem magamban, szomorú voltam mikor rágondoltam, és szinte csak ezen járt az eszem, és nem hiszem, hogy létezik még ilyen jó mese, de tudtok jó romantikus hasonló rajzfilmeket amik így magával ragadnak?2013. okt. 18. 19:48
1/3 Devecseri Tamás válasza:
szerintem Wall-e nagyon aranyos, bár nem annyira romantikus, de óriási mondanivalója van és egy remek kis felüdülés ebben a szar dömpingben.
2/3 anonim válasza:
Én is imádtam mindkét mesét, de most abszolút kedvencem az Így neveld a sárkányodat! Nagyon aranyos mese, mondanivalóval, gyönyörű grafikával, nem kimondottan a szerelemről szól, de elbűvölő! ^^
3/3 anonim válasza:
A bűvös kard - nagyon romantikus mese és szivet melengető dalok ;) és az örök klasszikus - oroszlánkirály :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!