Nagyon jó és félelmetes horror, thriller filmek?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem ajánlani ilyen filmeket? Nagyon válogatós vagyok filmek terén és ami rossz azt hanyagolom. Szeretem az újabb horror filmeket(2010-2013) de akár lehet kicsit régebbi is mert a Halálos Hallgatás is 2007es és a mai napig a kedvencem.Sorolok párat amit láttam már és amilyenek nem kellenek. Chucky átka,Ideglelés csernobilban,Halálos kitérő 1-5,Hideg csontok,Démoni doboz,Démonok között,Ház az erdő mélyén,Insidious,Sinister,Gonosz halott,Mártírok,Mama,Hírnök 1-2,Kísértetjárás Connecticutban 1-2, ehhez hasonló filmeket tudtok ajánlani? például szeretem mikor az erdőben játszódik a film és ott van 1 ház és abban kísértet van vagy az ilyen elhagyatott házakat ahol szintén kísértetek vannak.De a halálos kitérőhöz hasonló filmeket is írhattok mert szeretem az olyanokat is(Sziklák szeme 1-2 meg van) amilyeneket nem szeretek:Kör,Átok 1-2,Halloween.....,régi horror filmek,feliratos horror filmek....mondtam nagyon válogatós vagyok:) de segítsetek ha tudtok:D2013. okt. 16. 13:45
11/17 A kérdező kommentje:
direkt írtam h nem szeretem a régi horrorokat!!!!!!!!!!!!!!!:D
2013. okt. 16. 16:56
12/17 anonim válasza:
Amiket leírtál, azok meg jóindulattal is csak közepes horrorok (kivétel a Ház az erdő mélyén, ami speciel tényleg jó).
De hogy segítsek is:
Ördögűzés Emily Rose üdvéért (2005), A szentély (2010) és ennyi!
13/17 A kérdező kommentje:
nekem az ilyen filmek jönnek pedig be. köszi azért
2013. okt. 16. 17:44
15/17 anonim válasza:
Nightmare on the Elm street (rémálom az elm utcában) ez régebbi horror
meg a Ragyogás van még azt viszont lehet h láttad...
16/17 anonim válasza:
Bogyó és babóca, Dóra a felfedező.
Én nem mertem aludni 2 napig utána.
17/17 anonim válasza:
Sok a primitív ember, úgy látom!
Ez az ember egy kérdést tett fel, hogy választ kapjon!
Ha unatkoztok, akkor nyúljatok magatokhoz, úgyis csak az megy...
A Stay Alive és a Sötétség leple elég parás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!