Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha lenne egy olyan film...

Ha lenne egy olyan film amiben Bruce Willis és Eddie Murphy lennének a főszereplők akkor Dörner György kit szinkronizálna?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mert mindkét színésznek állandó szinkronhangja és fura lenne ha valamelyik színésznek más lenne. Bár lehet nem lesz soha ilyen film de csak a kíváncsiság kedvért kérdem.
2009. nov. 10. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
mindkettőt ő, különféle hanghordozással, és dupla pénzért.
2009. nov. 11. 00:16
 2/2 anonim válasza:
Ja, ezen már én is elgondolkodtam. Egyébként kábé egy éve jöttem rá, hogy ugyanaz a magyar hangjuk, és megdöbbentem rajta, mert tényleg annyira más hanghordozásban adja elő a két figurát, nagyon jó magyar hang. Ráadásul mind a két színész elég "nagy", így nem lehethe azt mondani, hogy az kapja, aki "nagyobb". Lehet megjátszanák, hogy mind a kettőnek ugyanazt adják olyan módon, ahogy azt az előttem álló mondta, de remélem Bruce kapná az eredetijét. De ha nem akkor ő Sörös Sándort kapná, meg van még egy, csak most nem ugrik be, aki még egyszer volt magyarhangja.
2010. jan. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!