Tudnátok mondani olyan filmeket, amik nekem is tetszhetnek? (lent)
Figyelt kérdés
Kedvelem a Csontvárost, az Éhezők viadalát, a Harry Potter. Tizennégy éves lány vagyok. Kérlek a Twilightot ne ajánljátok. :)2013. okt. 15. 10:47
1/5 anonim válasza:
Heló!
Battle Royale (Könyvben különösen ajánlott), Hipervándor, Az erő krónikája.
Ezek a fenti három film alapján (ami elég kevés támpont volt)
Íme pár kiváló film, főként fantasy témában - amiket sajnos én nem tizenéves koromban láthattam):
Így neveld a sárkányodat, A vándorló palota, Laputa az égi palota, Nauszika, a szél harcosai, Chihiro Szellemországban, A faun labirintusa, Végtelen történet...
Jó szórakozást!
2/5 anonim válasza:
A vámpírokat egyáltalán nem kedveled, vagy csak a Twilightot? xp a Vámpírakadémia az egyik kedvencem, semmi köze az Alkonyathoz, szerintem jobb. :)
3/5 anonim válasza:
Az előbbi vagyok, bocs, azt hittem, hogy könyvek érdekelnek. Ennek még nem jött ki a film változata.
4/5 anonim válasza:
Harcosok Klubja, Eredet, Gyűrűk ura.
5/5 anonim válasza:
Azóta kijött a Vámpírakadémia, és szerintem rohadt jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!