Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismer valaki olyan világháború...

Ismer valaki olyan világháborús filmet mondani ami nem szövetséges szemszögből van?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak az unalmas lerágott amcsi sztorikat látni amiket már meguntam.(Persze attól még tiszteletre méltóak)

Minden európai film érdekel. A magyar szinkron nem fontos sőt én jobban élvezem az eredeti nyelven.

Gondolok például olyanra mint a "Talvisota" ami a Finn - Orosz

háború egy részletét írja le.

2013. okt. 15. 00:03
1 2
 11/14 Csicsky ***** válasza:

A magyar TV-ben is adták (jó régen). A címe „A tengeralattjáró” (Das Boot - Wolfgang Petersen filmje) volt. Több részből álló filmsorozatként mutatták be. A teljes film:

http://www.youtube.com/watch?v=S2gfmFYnuhE

[link]

Idézek a szövegből:

„Known for its extreme subject matter, length and budget, Das Boot was one of the key second world war films to have its narrative told from a German perspective.“

[link]

2014. jún. 12. 20:08
 12/14 anonim válasza:

Nyugaton a helyzet változatlan

Egy nagyon jó 1. világháborús film, ami német szemszögből van! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=YkRBfuCXJFM

2014. okt. 9. 15:32
 13/14 anonim válasza:
Van még egy olyan is hogy Tankok kora régimódi film de megéri megnézni
2015. jún. 28. 11:13
 14/14 Nekem86 válasza:
100%
ÉN is a bukást ajánlom.nagyon jó,you tubeon fent is van.
2016. ápr. 8. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!