Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mirol szol az a film, hogy az...

Mirol szol az a film, hogy az Igeret Foldje? Velemnyed? Esetleg egy rovid tartalmat mondanatok? (Googlebe nem talaltam sajnos)

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. okt. 14. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:

A harmadik linket koszonom, ezt nem lattam lehet figyelmetlen voltam, a tobbit megtalaltam, de bo infora volt szuksegem rola, mert nem akarom megnezni a filmet viszont tudnom kell mirol szol reszletesen. Ezert egy trailer nem volt eleg.

De koszonom minenkepp!

2013. okt. 14. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmondjam a film csattanóját?
2013. okt. 14. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindent elmondhatsz amit tudsz a filmrol, es igen! A film csattanojat is! Koszonom!
2013. okt. 14. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Ugyanis egy esszet kell irnom a manipulaciorol a film alapjan, de nincs idom megnezni sajnos a filmet ezert lenne szuksegem minnel tobb infora.
2013. okt. 14. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

A két főszereplő egy kisvárost akar rávenni, hogy engedjék a palagáz-kitermelést, de nem nagyon akarózik nekik, sőt, mindig akadékoskodnak. Erre jön egy csávó, aki harcos környezetvédőként még keresztbe is tesz nekik, de kiderül, hogy az általa bizonyítékként mutatott (döglött tehenes) kép hamisítvány, ezért a lakók elfordulnak tőle, és már majdnem aláírják a szerződést Démonékkal, amikor a lakógyűlésen kiteregeti a szennyest Démon, hogy a környezetvédő is a cégük embere vt (ezt ők is csak a vége felé tudják meg), és direkt járatta le magát, hogy ezzel az üzletkötők felé terelje a "bennszülötteket". Így végül is ugrik a biznic.

Mellékszálként Démon szerelmes lesz egy helyi Pokahontaszba, aki viszonozza is az ő érzelmeit, ezért Démon lemond a karrierjéről, és marad Mucsán örök életére.

Ennyi, mer' nemvok grafomán... :)

2013. okt. 14. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
:) nem is kell grafomannak lenned, igy is sokat segitettel. koszonom, es szep napot neked.
2013. okt. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!