Hogy tetszett nektek a díjnyertes Adele élete című film?
Figyelt kérdés
A premiert követő napon megnéztem, kíváncsi lennék, mások hogy vélekednek róla.
19l
2013. okt. 14. 13:13
2/8 anonim válasza:
Az én kizárólagos véleményem, hogy ennél már lejjebb nem lehet.
3/8 anonim válasza:
Hol lehetne megnézni? :/ nagyon kíváncsi vagyok rá
4/8 A kérdező kommentje:
Muveszmozikba ill mammutba meg tudod nezni.
2013. okt. 16. 08:12
5/8 anonim válasza:
Kifejezetten jó! Nagy hatással volt rám, és szerintem mindenkire erősen tud hatni, mert nem is a homoszexualitásról szól, hanem az első szerelemről, boldogságról, és az azt követő csalódásról. És abban mindenki magára tud ismerni, hogy fülig belezúgott valakibe. Persze az is jó, hogy a homoszexualitással foglalkozik, hátha kicsit elfogadottabb lesz itthon a téma általa.
6/8 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne!!!! Neten ezt meg tudom nézni valahol? Már itt kutatok utána vagy egy órája, de nem találok semmit... segítene valaki nekem?!
7/8 anonim válasza:
ha esetleg tudna valaki egy linket dobni azt megköszöném :)
8/8 anonim válasza:
spoiler: adéle tönkrevágja saját és mások kapcsolatait és emma nagyon csúnya csak a teste jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!