CSILLAGKAPU vs. STAR TREK Melyik sorozat univerzuma tetszik jobban és miért?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért írtam ki mert nagy érvek, kritikák, következtetések.... ütközésére vagyok kíváncsi. Igazából azoknak szól akik eléggé jártasak mindkét világban ahhoz hogy egy magas eszmefuttatású párbeszédet folytathassanak.2013. okt. 11. 10:10
1/10 anonim válasza:
nekem a Csilágkapu jóban tetszik a Star Tek véleményem szerint nagyon elrugaszkodik a földtől. hozzá teszem azt hogy a Csilágkaput 15éves korom óta nem láttam. :D
2/10 anonim válasza:
Star Trek :) Abba több a szexi testhez tapadó ruhás nő :PPP
3/10 anonim válasza:
Az lehet, hogy több, de az SG-ben meg minőségibbek a csajok :P :D
Am nekem tetszik mindegyik, de mint az első is leírta az SG talán Taurihoz ragadtabb.
4/10 anonim válasza:
igaz a star trekből még nem láttam minden részt de a csillagkapu jobban tetszik amúgy megy viasat6-on
5/10 anonim válasza:
A Voyager is :) Seven Of nine :) ,B'Elanna Torres,Kathryn Janeway,Kes STB
7/10 futár 1 válasza:
Egyértelmű hogy a Csillagkapu!!!
8/10 anonim válasza:
CSILLAGKAPU!!!♡♡♡
Én nyolc éves korom óta nézem 3-szor láttam kb. az összes részt.
9/10 anonim válasza:
csillagkapu, azonbelül a pegazus galaxis
10/10 anonim válasza:
Csillagkapu.Az jobban hasonlít a való világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!