Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek másfél nap alatt...

Szerintetek másfél nap alatt 70 részt megnézni egy animéből az már függőségnek számít?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva igen. Én is vagyok vele úgy, hogy ha nagyon tetszik egy anime, és időm is engedi, akkor egy 12 (sőt, akár 24) részes művet megnézek ennyi idő alatt, de a 70 rész az már nagyon durva. 20 perces részekkel számolva az több mint 23 óra tiszta műsoridő! Persze ha a Hetaliáról van szó, vagy más olyan műről, ahol 5 perces részek vannak, az egy kicsit más. Amúgy melyik anime tetszett ennyire?
2013. okt. 11. 01:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Sajnos az már súlyos függőség, ami semmiképp nem egészséges:

[link]

2013. okt. 11. 07:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Függőségnek tudod mi számít:

4 nap négy éljen keresztül néztem meg a Ranma 1/2-t, közben meg egy kicsit sem aludtam, de kávét ittam jó sokat.

2013. okt. 11. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem nem rossz olyantól függni mint az anime. Én függő vagyok, de nem bánom.
2013. okt. 11. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
igen énis szeretem az Animékat és nézném én egész nap ha tehetném. gyerekkoromban kedvencem volt a yu yu hakusho és Dbz. :D
2013. okt. 11. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Elég sok, én napi 10-15 részel adagolok, attól függ hogy van időm. Ha hétvégén vagy szabadnapon oké, amúgy elég sok.
2013. okt. 11. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:

attól függ...

ha épp semmi jobb dolgod nincs akkor nem feltétlen, meghát számít h milyen hosszú egy epizód.

ha viszont ezt választottad ahelyett h kimozdulj, v bármi mást csinálj, háááát...necces kicsit

szeretem én is az animét, nekem is volt olyan h rácuppantam egy-egy sorozatra, mikor nem volt jobb dolgom, és akkor orrvérzesig nyomtam, és személyes sértésnek vettem, h az eleje-vége főcímet át kel tekernem mert időpazarlás.

amúgy mi volt az amire ennyire rákattantál? :)

2013. okt. 11. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel.
2013. okt. 11. 17:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Természetesen ezek csak hétvégenként vannak habár általában hétköznapokon is szoktam nézni de jóval kevesebbet(5-7 részt). Amiket nagyon imádok: Naruto és Naruto shippuuden/folyamatosan nézem amint kerülnek fel/ és a Bleach /arról volt szó/
2013. okt. 11. 23:38
 10/10 katsuya válasza:
Ez nem függöség én egy 175 részest néztem végig 1 nap alatt XD
2013. okt. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!