A Gyűrűk ura jelentése, igazam van?
Szerintem az egésznek a lényege(mert az tuti nem, hogy egy gyűrűt kell bedobni egy vulkánba...):A rossznak több arca van (Szauron, Szarumán, Az a démon móriában stb...) és mindig le akar téríteni a jó útról, ami nagyon nehéz, de ha nem térsz le, nem engedsz a gonosznak, akkor tapasztalatot, barátokat stb. szerezhetsz.
Vélemények?
El kell hogy keserítselek. A Gyűrűk ura nem egy mélylélektani dráma, se nem egy komoly tanulságokat hordozó film.
Ez csupán egy technikailag jól összerakott kaland/fantasy film. Fő célja a minél nagyobb profit termelése.
Ha mégis akarsz valamiféle mondanivalót találni, akkor egy dolgot határozottan állít a film: Aki szép az biztos, hogy pozitív, aki rusnya, azt pedig jól le kell kardozni vagy nyilazni.
xDD Értem :D
Nem vagyok vallásos egyáltalán, és nem értem mi köze annak amit írtam a valláshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!