Miért nem akarják a magyar emberek hogy folytatotjon a függetlenség napja 2 meg a hupikék 2,3. meg a delfines kaland? Pls help.
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 21:26
11/25 anonim válasza:
Hát kérdező, szerintem nézzél meg egy pár jó filmet, mert úgy néz ki, hogy jó filmet nem nagyon láttál még.
12/25 A kérdező kommentje:
De láttam te okostojás...
2013. okt. 7. 10:20
13/25 Cpt.Krisz válasza:
Kedves kérdező!
Nem mondom, hogy szánalmas vagy, mivel nem vagy az, egyszerűen csak gyerek vagy.Írhatsz akár mit akkor is max 11 esetleg 12 éves lehetsz. Nézd meg ezeket a "filmeket" néhány év múlva és akkor majd rájössz, hogy miért nem szeretik őket. És tudod azért mert valaki nem olyan választ ad amilyet várnál nem kell piros kezet adni.
14/25 A kérdező kommentje:
mondom hogy 14/F vagyok... meg mondom mindjárt egy moderátornak hogy piszkáltot!
2013. okt. 12. 11:27
15/25 Cpt.Krisz válasza:
Rendben, úgy látom veled nem lehet normális beszélgetést folytatni. Majd szólj ha elmúltál 11 :)
16/25 anonim válasza:
A modorodból itélve 10 sem lehetsz.
17/25 Cpt.Krisz válasza:
Kérek mindenkit, hogy ne kommenteljen többet. Szerintem mindenki tudja, hogy felesleges. Egy gyerek egyszerűen túl hamar került az internet elé, ne hibáztassuk :) Majd ő is megérti.
18/25 A kérdező kommentje:
Na most neked ment a zöld kéz :)
2013. okt. 12. 22:07
19/25 paciii34 válasza:
A Delfines kalandnak azért nem lesz 2. része,mert az egy igaz történet,így elég nehéz lenne.
20/25 anonim válasza:
Sok fogyatékkal élőt láttam már itt, de te talán az összesen túl teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!