Unreal c. pc-s játékból van/lezs esetleg film? Vagy van ehhez hasonló már?
Nem tudom, ha ugyanarrol beszelunk-e; en ezekre a konyvekre gondoltam:
En nagyon szeretem a jatekot, tinedzser koromban kb 10-szer vegigjatszottam, nagyon nagy hatassal volt ram. A konyvekben viszont nyoma sincs ennek a "feelingnek". Az iro valoszinuleg sosem jatszott Unreal-t, csak megmondtak neki, hogy irjon egy konyvet, melyben foldonkivuliek harcolnak egymassal egy bolygon.
pl. a konyv szerint a Nali-k kizarolag kastelyban laknak, mikozben a jatekban egyertelmuen falvakban es kolostorokban laknak. A konyv nem emlit semmit a kulturakrol, hagyomanyokrol, mikozben a jatekban nagy szerepe van a vallasnak es szimbolumoknak. A konyv szerint az egen egy nap es egy hold van; a jatekban ketto-ketto. Meg azt is szerettem volna, ha a konyv bemutatja a jatekbol is ismert helyeket (pl Sunspire, Vandora, Sky Town, amikor meg nem volt haboru); ehelyett az egesz konyvben csak valami erdokben es hegyekben bujkalnak...
Na mindegy. Szerencsere van rengeteg fanfiction, amikbe sokkal jobban bele tudom elni magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!