Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe annak a filmnek,...

Mi a címe annak a filmnek, ami a férfiak és nők agyának közti különbségekről szól?

Figyelt kérdés

Még régebb láttam ezt a filmet. Talán egy 2-3 részből álló sorozat része. A lényeg az volt a filmben, hogy a fiúk és a lányok máshogy érzékelik a körülöttük lévő dolgokat.

Volt benne egy olyan rész is, ahol kislányokat és fiúkat engedtek be egy labirintusba és azt vizsgálták, hogy melyik nem talál ki hamarabb, illetve azt, hogy mire figyelnek tájékozódás közben.

Talán a sorozat egy másik részében a művészekről, festőkről volt szó és azok agyműködéséről. Bár az is lehet, hogy erről szintén a fent említett részben volt szó, szóval sajnos nem emlékszem pontosan, de talán éppen erről ismeri fel valaki ezt a 2-3 részből álló sorozatot.

#film #agy #férfiak és nők agya közti különbség
2013. okt. 5. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel.
2013. okt. 5. 12:42
 2/3 anonim válasza:
Engem is.
2013. okt. 10. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a filmet, de kicsit össze kevertem egy másikkal.

A sorozat címe: CSODÁLATOS ELMÉK és három része van, ahogyan én is emlékeztem. A harmadik rész szól a nők és a férfiak agyának közti különbségről. Az a labirintusos rész, amit a kérdésemben is említettem, valamilyen más filmben lehetett, mert ebben nem volt benne.... :(

2014. okt. 21. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!