Ez melyik film?
Figyelt kérdés
Régen láttam, úgy a 2, világháború előtt játszódhat. Egy repülős háborús film. Még csak kétfedelű repülők vannak benne és talán Angolok a főszereplők(azaz ő nézőpontjuk-ból látjuk a filmet). Nem emlékszem pontosan hogy oda érkezett valaki vagy-e nem tudom hogy volt benne egy nagyon jó pilóta(nem ő volt a főszereplő) mindig ő szedte le legtöbb gépet, és ilyen tipikus magányos farkas tipus volt. Persze később meghal a filmben. Talán a németek ellen harcoltak de nem vagyok benne biztos2013. okt. 3. 18:34
2/2 A kérdező kommentje:
Azóta hosszas keresés után megtaláltam, de köszönöm :D
2013. okt. 4. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!