Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti milyen címet adnátok egy...

Ti milyen címet adnátok egy olyan egyszerűbb 2Ds animációnak, ami három (kb.12-14 éves) gyerekről szól, akik különböző kalandokba keverednek?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy készítek egy ilyen animációs sorozatot, de címhez nincs ötletem.

2013. szept. 30. 16:43
 1/3 A kérdező kommentje:

Nekem eddig csak ezek jutottak eszembe: Cím Nélküli Műsor, Team 3, Ikszdé (XD)

Valaki jobb ötlet?

2013. okt. 5. 13:12
 2/3 anonim válasza:

Nem tudom tulajdonképpen miről szólna, de a Team 3 jól hangzik :) Ha esetleg elkészült 1 rész, linkeld át, sok műnek azután lett címe miután már megvolt pár rész.

Nem tudom, tetszik-e de én a Hármaskötél-t is jó címnek tartom!

2013. okt. 5. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed! Az a helyzet, hogy én túlságosan előre gondolkodok és még az animációs programot se szereztem be. Arra gondoltam, hogy mire beszerzem, addigra lesz biztos címe meg minden. Az lenne a lényege, hogy egy egyszerű hétköznapnak indul és valami kaland lesz belőle, ami nekik valamennyire jelentős. És természetesen ezt mind viccesen, tele poénokkal.

Szerintem mire elkészül egy rendes, normális rész, akkor már 1 hónappal minimum ezután leszünk. (húú milyen fogalmazás XD)

Tehát olyan címet keresek végülis amiben benne van egy jellemző tulajdonságuk és hogy ŐK (azaz többes számban).

Remélem érthető voltam és köszönöm előre is az ötleteket! :)

2013. okt. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!