Shingeki no kyojin (attack on titan), mikor jön a 2. évad? Mi a véleményetek róla?
Szerintem is :D Már az első 3 rész után felvettem a kis toplistámra :D a közepén volt egy kis időhúzás, üresjárat, de az eleje és a vége kárpótolt :)
Szerintem bevárják a mangát és aztán folytatják. Nem kéne elkanyarodni a történettől mint a Soul eaterben, vagy a FMA-ban :/ inkább várok.
Az első pár rész jó volt, aztán gyenge, aztán megint jó az utolsó előtti részig, az utolsóban pedig elég sok dologban eltértek a mangától, nem jó irányban. Ennek ellenére összességében tetszett és az év jobbjai közé tartozik.
Hogy mikor lesz folytatás?
A mangaka azt nyilatkozta, hogy a 20. kötetnél szeretné befejezni. Most jön ki a 12. kötet. Az anime ha jól tudom a 8. kötetnél állt meg, tehát nincs alapanyag. Valószínűleg akkor jön a folytatás, amikor a manga befejeződik. Havonta jön 1 fejezet, egy kötetben 4 fejezet van,ebből következik, hogy 4 havonta 1 kötet és még 8 kötet kell a végéig, így minimum olyan 3 év a végéig, kb akkor fog jönni a folytatás is valószínűleg.
Azt nem tudom mikor jön, de a véleményem ez:
Egyik kedvenc animém lett. benne van a top 3 ban. :)
Kár, hogy ilyen rövid lett, néztem volna még pár részét, így alig várom a 2. évadot.
Pont az ilyen fajta animék e kedvenceim.
Nagyon jó. :)
most komolyan havi 1 fejezet fog kijonni???
Most ertem utol a mangat, es ezt eleg szomoruan hallom :O:O:O
nem birok varni....
es mi van a masik magaval a Before the wall-al??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!