Kedvcsináló filmet tudnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 igazán jó kis kedvcsináló vígjáték kéne most nekem mert bnőmmel szakítottam és most a padlón vagyok :(.Legalább lenne 1 kis életkedvem. Szóval valami leslie nielsen típusú filmet tudnátok-e ajánlani(nem feltétlen tőle, csak a humor szintje lehetne hasonló)?Talán túl sokat kérek :) Ez kicsit talán kizökkenthetne. Köszönöm előre is a segítségeteket :))2013. szept. 29. 21:37
1/4 anonim válasza:
fekete humor kell, vagy olyan könnyed vígjáték, mert van sokféle itt is, ebben a témában...
torrente 1-4 , diktátor, -igazi fekete humor a javából
személyiség tolvaj, elhajlási engedély...inkább könnyedebb fajta, de nagyon röhögős filmek.
vagy a harmadnaposok triológia:)
ha ezeket mind megnézted azt sem fogod tudni, ki volt az aki megbántott:)
2/4 anonim válasza:
Lepattintva, Szex az ex után, Airplane 1-2, Nagy durranás 1-2, Horrorra akadva 1-2
3/4 anonim válasza:
1. vagyok
másnaposok triológia(elírtam az előbb)
4/4 anonim válasza:
Leslie Nielsen:
Airplane!
Sziki-szökevény
Horrorra akadva 3-4
Csupasz Pisztoly 1-2-3 + A zűrben
Drakula halott és élvezi :D
Drágám, add a rétedet
ennyi tudok tőle :D
Amúgy nagyon poén film még a Spárta a köbön :D
Drágán add a rétedet :D (nem azonos a fentivel)
Superhero movie
Hirtelen több nem jut az eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!