1/15 lökött lány válasza:
Melyik nem a legjobb? :) Talán a Bosszúállókat szeretem a legjobban :)
2/15 anonim válasza:
Nekem a Vasember első része tetszik. Szerintem nagyon szuper film.
3/15 anonim válasza:
Mindig a legújabb a legjobb, pl.: nekem a Csodálatos Pókember jobban tetszik, nem úgy mint az előző triológia :P
4/15 lökött lány válasza:
Tényleg fényévekkel jobb, csak az a Garfield ne lenne :) valahogy nehezemre esik Pókemberként látni...
5/15 anonim válasza:
De Tobey Maguire meg már öreg volt ahhoz, hogy újra eljátssza a Pókember-t.
6/15 lökött lány válasza:
Igen, ő se jobb ,-)
Ez az egy képregényhős, akinek sosem tetszett a megformálója :(
7/15 A kérdező kommentje:
Eddig ezeket láttam:
Pókember 1,2,3, Csodálatos Pókember
Hihetetlen Hulk
Bosszúállók
Vasember 3
Tudtok még olyat amit érdemes megnézni?
2013. szept. 30. 19:17
8/15 anonim válasza:
"Mindig a legújabb a legjobb" van egy ilyen HIMYM rész is és én is azt mondom rá,h pl. szted jobb az új Star Wars trilógia, mint a régi? Ez hülyeség h mindig az új a jobb...
Kérdező: sztem a legjobb Marvel film (eddig) a Vasember 1 és az X-men 2.
A listát bővíthetnéd mondjuk ezekkel:
Vasember 1-2
X-Men 1-2-3
X-Men: az elsők
X-Men kezdetek:Wolverine
Wolverine
9/15 A kérdező kommentje:
#8 ÁÁÁ az x-men-eket láttam csak valahogy kihagytam.
De akkor a Vasembert megnézem, köszi. :D
2013. szept. 30. 21:07
10/15 anonim válasza:
8-as! Te teljesen összekevered a kettő fogalmat, én nem azt mondom, hogy a Star Wars új triológia jobb az előzőnél, mert a Star Wars-nak az összes része jó. Csak azt mondom, hogy a Csodálatos Pókember 1000-szer a Tobey Maguire-s Pókember triológiánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!