Írnátok nekem néhány romantikus és horror filmet?
Romantikus:Micsoda nő,Oltári nő,A szív hídjai(személyes kedvenc),Angyalok városa,Minden végzet nehéz(másik kedvenc)
Horror ami nem véres nem jut eszembe:)
Romantikus: Édes Kis Semmiség, ennek happy end a vége, aranyos kis romantikus vígjáték:) Másik nagyon-nagy kedvencem a P.S. I Love You, ezen a filmen egyszerre bőgtem és nevettem nagggggyon tudom ajánlani.
Horror: Hívatlan Vendég (a Kör és a Disturbia rendezőitől), nagyon jó, én imádom, és nem vérengzős nyugi:). Hirtelen más nem jut eszembe, csak vérengzős horrorok, de ha valami beugrik, azt majd leírom.
Romantikus: 27 idegen igen, Hirtelen 30, Nász ajánlat, Míg a Jackpot el nem választ, Benjamin Button különös élete
Horror: Fekete víz (igaz, ez thriller, de szerintem jó film:)), Hideg csontok (ez is thriller:D) Ennyi jutott eszembe ami nem öldöklős meg véres, az nem jut eszembe, esetleg még a Végső állomás (itt "balesetek" miatt halnak meg)
Két hét múlva örökké
Aludj csak én álmodom
Álljon meg a nászmenet
S.O.S. szerelem
A szerelem hullámhosszán
My girl
Apád-Anyád idejöjjön
Hat nap hét éjszaka
Távkapcs
romantikus: 50 első randi
horror: Gyerekjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!