Am kb hány részt terveznek az one piece és a naruto shipudenböl?
pont ez az :)) a One Piece egy neverending, addig húzzák, amíg csak akarják, annyi fordulatot visznek bele, és annyi szereplőt, amennyit csak akarnak.
a Naruto a végéhez közeledik, vagy úgy elrontják, mint a Bleach-et, amikor folytatták az Aizennel való küzdelem után.
ez nem igaz sztem a one piece-t folytatják azután is miután luffy kalózkirály lesz mert még ott van a többiek álma beg az ígéretek hogy még visszamennek amit kb minden szigeten mondtak. és robin poneglyph-jei is ott vannak még. valószínűleg megtalálják a történelem azon részét amit kitöröltek, rájönnek hogy a világkormány a rosszfiú és ellenükmennek. valószínűleg még magyarázatot kapunk arra a kérdésre is hogy luffy mért tud kommunikálni az ezeréves sárkányokkal és a tengercsászárokkal. és nem véletlenül lett megalkotva luffy apja sem, vszleg ő is fontos szereplő lesz.
a one piece egy nagyon alaposan kidolgozott manga (nem tudom meddig gondolkozott rajta aki kitalálta, de tele van történetszálakkal, olyanok is előjönnek amikről azt hittük már többszáz része lezárták pl laboon, az óriásbálna. azt hittük annyival rendben van hogy majd ha körbeérték a grand line-t akkor újra látják őt, és hogy az előző társai otthagyták és elmenekültek, de párszáz rész múlnva feltűnt brook, az élő csontváz uabból a legénysédből amivel laboon utazott.) ilyen és ehhez hasonló dolgok is még fel fognak tűnni. szóval sztem még elhúzzák 10-20 évig, semmit nem fog a levegőbenlógva hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!