Harry Potter miért csak az ötödik részben látja a thestralokat, amikor a szüleit előtte ölték meg?
Figyelt kérdés
#Harry #thestral
2013. szept. 25. 00:19
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom jó kérdés...Gondolom azért mert pont nem nézett oda amikor Voldi megölte Lilyt, Jamest meg már az ajtóban kinyírta, szóval...
2/7 anonim válasza:
Gondolom azért, mert előtte nem voltak benne a thestralok?
3/7 anonim válasza:
Azért, mert még csak kisbaba volt, és nem fogta föl, hogy mi történt.
4/7 anonim válasza:
Hagrid a könyvben elmondja, hogy a thesztrálokat csak az látja aki már látott valakit meghalni és fel is fogta, hogy mi történt
Harry kisbabaként nem fogta fel mi történt Lily-vel, ezért csak Cedric halála után látta a thesztrálokat
5/7 A kérdező kommentje:
Na jó de az első részben Mógus professzort is látta meghalni, vagyis ő ölte meg és azt már biztos felfogta.
2013. szept. 25. 21:04
6/7 anonim válasza:
könyvben nem látta meghalni Mógust
Harry elájult és mikor magához tért, akkor közölte vele Dumbledore hogy Mógus meghalt
7/7 A kérdező kommentje:
Áhhá na akkor most már mindent értek köszi a válaszokat, egyébként én is elolvastam a könyveket csak már elég régen és nem nagyon emlékszek ilyen részletekre, köszi a válaszokat. :)
2013. szept. 26. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!