Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet nézzek ha rossz...

Milyen filmet nézzek ha rossz a kedvem?

Figyelt kérdés

Borzasztóan lehangol a suli.. semmi másra nincs kb időm mellette,leszívja minden energiámat is. Lehet hogy valakinek ez érthetetlen,de engem nagyon megvisel,minden nap sírok hogy én ezt nem bírom.Most itthon betegeskedek,szeretnék valami olyan filmet megnézni ami kicsit építő hatással lenne a lelki állapotomra,gondolataimra.. Nagyon megköszönném ha valaki tudna mondani ilyesmit.(lehetőleg online nézhetőt)

15/L

2013. szept. 24. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Rengetegen ajánlanák, így megteszem elsőnek: Forrest Gump

Aztán attól függ, hogy kezeled, de Az elefántember egy nagyon mély dráma, amelyben ott lehet a kellő "segítség" számodra.

A Mary and Max már keményebb dió, valakit jobban depresszióba ránt, másoknál igazi felüdülést hoz - főként a vége.

s talán a Holt költők társasága is jó választás.

Jó szórakozást!

2013. szept. 24. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Minél több vígjátékot nézz, nevess! Gyógyító hatása van :)
2013. szept. 24. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Jóbarátokat nézek, ha magam alatt vagyok. Komolyan mondom gyógyító hatása van :) Bár a szakítós részeken átugrok, meg a Mark-o részeken. Utálom azt a pasit :D
2013. szept. 24. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam a suli miatt és elkezdtem nézni az "Egy rém rendes család"-ot , sokat segített és most újra magam alatt vagyok és nézem és segít.
2013. szept. 24. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek,aranyosak vagytok!:)

a hozzám hasonló helyzetben lévőnek pedig kitartáást!

2013. szept. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!