A számkivetett cimű filmnek nem értem leirnátok?
Figyelt kérdés
Azt nem értem hogy a végén bánatában el megy a semmiségbe?Tudjátok amikor a végén egy kereszteződésnél megáll kocsival.2013. szept. 22. 15:04
1/7 anonim válasza:
Heló!
SPOILER
Akkor voltaképp új életet kezd. Feladja arégit, és rájön, hogy folytatnia kell, ahogy tudja. Nem tudni hová megy egyébként.
2/7 A kérdező kommentje:
De énekem az esett le hogy visszamegy mert volt a végén egy olyan mondata nem tudni reggel mit hoz a dagály,és ott a keresztezödésnél találkozot egy növel és a nö azt mondta balra kalifornia van jobra pedig egy nagy semmiség és jobra fordult.
2013. szept. 22. 15:16
3/7 anonim válasza:
Magad is megválaszoltad a kérdést :). Azért megy arra, mert új életet kezd. És a dagáylos mondat is ezt jelentette. Meg hogy elengedte a votl szerelmét.
4/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem de azért köszönöm a választ:)
2013. szept. 22. 16:05
5/7 anonim válasza:
A lényeg az, hogy rájön, hogy ne mlehet a volt szerelmével, és az élet megy tovább. Ezért ő is továbblép, új életet kezd. Ennyi a lényeg, nem kell túlcifrázni, az már anézőre van bízva, mitn gondol - hogy alány után ment-e, neki szólt-e az egyik csomag...
6/7 A kérdező kommentje:
Értem kösz a választ:)
2013. szept. 22. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!