Hol tudok megtalálni egy filmet, ha csak a történetére emlékszem? Nem jut sehogy eszembe a címe.
Figyelt kérdés
Esetleg valakinek rémlik ilyen? Egy tomplomban Amerikában volt ilyen pap, szekta, gyülekezet szerű ízé, és elfogtak egy gyereket, és berakták egy ketrecbe, és kitolták a misén, hogy megölik, mert Isten ellen van, vagy ilyesmi, és a rendőrség kiderítette, hogy ott a gyerek, és elkezdtek a templomra. Volt puskájuk a papnak is, meg ott a többi hívőnek.
Sehol nem találom, borítóról talán felismernémm, de nem találok ilyen oldalt.
1-2 éves film lehet. Még akkor láttam mikor kijött.
Valakinek ötlete, ha nem tud ez alapján segíteni, hogy hol tudok konkrétan történetre keresni? Mert végig bnéztem a 2012-11es filmek listájtá de nem rémlik.
2013. szept. 22. 12:12
2/3 A kérdező kommentje:
Úúúú! Ez a film az! Köszönöm! Ezer hálám! Már mindent tűvé tettem érte! Köszi mégegyszer!!! :D Ment a zöld kéz!
2013. szept. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!