Valami jó sorozat, ami alapjáraton izgalmas, jó hangulattal, atmoszférával rendelkezik, de vannak benne vicces karakterek/jelenetek is?
Figyelt kérdés
Mint a Doctor Who, Firefly, Supernatural, talán a Dexter és a House is ilyesmi...2013. szept. 20. 17:10
4/9 A kérdező kommentje:
A Sherlockot már láttam, tökéletes példa. Jöhet még ha tudtok valamit, mentek a zöldek.
2013. szept. 23. 11:34
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok, még ezt is ajánlanám: Banshee
Ennek eszméletlen jó a hangulata, viccesnek nem mondanám, mert dráma, de van benne egy-két nagy poén.
7/9 anonim válasza:
'Man of Interest' Elég izgalmas, új sorozat, szerintem tetszeni fog.
8/9 anonim válasza:
Talán inkább nem Person of Interest??? :)
Az is tényleg nagyon jó, ajánlom én is,valóban izgalmas.
9/9 anonim válasza:
Ja, ne haragudj, nagyon kapkodtam. :D
Person Of Interest. Köszönöm a javítást. Nem is tudom, honnan jött ez a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!